projecten

Nieuwbouwspecialist

Wij zijn ervaren nieuwbouw makelaars en aangesloten als Nieuwbouwspecialist. Door de jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw zijn wij een uitstekende (sparring) partner voor aannemers, projectontwikkelaars en particulieren. Van kleine- tot grootschalige projecten hebben wij de complete knowhow om opdrachtgevers te verzekeren van kwaliteit en woningzoekenden te begeleiden naar een nieuwe droomwoning. Door de jaren heen hebben we al veel projecten aan ons portfolio kunnen toevoegen.

Onze werkzaamheden bestaan niet alleen uit de verkoop van het project. Wij zijn juist al graag van dienst in het voortraject. Wij zijn de belangrijkste schakel tussen projectontwikkelaar en koper.

Wij kennen de markt

Al ruim voor de start van een project staan wij bij met advies over onder andere doelgroepen, prijzen en risico’s. Bouwen waar behoefte aan is. Onze rol voor projectontwikkelaars? Analist, adviseur, marketeer en makelaar in één.

Wij maken de vertaalslag van woonwens naar succesvol woonproduct. Hiervoor hebben we de meest actuele nieuwbouwkennis op zak, weten we als de beste hoe we nieuwbouwprojecten verkopen en bieden we altijd goede service, aan zowel de opdrachtgever als de koper.

Verzekerd van kwaliteit!

Als Nieuwbouwspecialist beschikken we over aantoonbare praktijkervaring en werken we altijd volgens de NVM Kwaliteitsnorm Nieuwbouw.

Hieronder een greep uit de vele nieuwbouwprojecten die wij succesvol hebben verkocht.

  • Eengezinswoningen
  • Hoekwoningen
  • 2/1-kapwoningen
  • Vrijstaande woningen
  • Appartementen
  • Bouwkavels

 

Verkochte nieuwbouwprojecten