header-1 header-1

Huis verkopen

Overduin Makelaardij, de actieve regiomakelaar. Goed gevoel!

Ervaren makelaars

Belangrijk bij het verkopen van je woning is dat je kiest voor ervaren, ondernemende makelaars. Wij zijn een team met veel ervaring in het vak. Jantine Bruinenberg-Muilwijk (1981) is werkzaam in de makelaardij sinds 2000 en Daniël Overduin (1980) sinds 2004. Wij hebben ieder al meer dan honderden woningen verkocht in jouw regio!

Wonen én werken in ons werkgebied

Wij kennen ons werkgebied uitstekend en zijn ook woonachtig daarin. Wij weten wat er speelt en spreken de taal van de Alblasserwaard. Daniël is namelijk woonachtig in Giessenburg en Jantine in Meerkerk. Samen zijn wij werkzaam in een groot werkgebied van de Alblasserwaard en vullen elkaar uitstekend aan.

Promotie van je woning

Wij promoten je woning op meerdere manieren. Natuurlijk komt de woning op de website Funda en onze eigen website te staan. Daarbij promoten we de woning via Te Koop borden, eventuele advertentie in een plaatselijke krant, social media (zoals Facebook), laten de woning professioneel fotograferen (optioneel 360 graden foto’s en video), wij bieden hoogte fotografie via een drone, schrijven pakkende verkoopteksten en hebben daarbij een groot netwerk in de regio. Daarbij ‘woonmatchen’ we en brengen in een vroeg stadium vraag en aanbod bij elkaar. Wij blijven voorop lopen in de nieuwste ontwikkelingen om je woning zo goed en professioneel mogelijk te presenteren. Alle woningen laten we inmeten en maken er een plattegrond van, zodat de koper een goed beeld krijgt van de indeling van de woning. Wij maken tot slot een professionele drukwerk brochure van je woning.

Kwaliteit, lid van de NVM

Wij zijn makelaars die staan voor kwaliteit en daarom zijn wij lid van dé brancheverenging NVM. NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g.en vastgoeddeskundigen NVM. De NVM is de grootste branchevereniging in de makelaardij. Als je je woning verkoopt, wil je er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. Als je kiest voor een NVM-makelaar, kies je voor deskundigheid en kwaliteit.

Beoordelingen

Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met maar liefst een 9,3! Een cijfer waar we méér dan trots op kunnen zijn.

“Deze makelaar heeft kennis van zaken en leeft zich in de situatie van de klant. Komt zeer rustig, eerlijk en dus betrouwbaar over en dat geeft vertrouwen voor zowel de kopende als de verkopende partij, waarbij hij het belang van zijn klant niet uit het oog verliest. Besteed er echt aandacht aan om de woning te verkopen, met goede en onderbouwde verkoopargumenten. Communiceert optimaal met zijn opdrachtgever op een ontspannen maar constructieve wijze, kortom exact wat je van een makelaar hoopt te verwachten”

Bekijk hier al onze beoordelingen