Mijn favorieten

Nieuwbouw verkopen

Succesvol uw nieuwbouwproject verkopen? Overduin Makelaardij heeft jarenlange ervaring in het verkopen en commercieel begeleiden van nieuwbouwprojecten.

Deskundig                                                                                                                                                                               
De fundering voor het succesvol verkopen van nieuwbouwprojecten is gelegd door een bouwkundige opleiding op HTS niveau, ruime ervaring bij architectenbureaus, kopersbegeleider bij een ontwikkelende aannemer en jarenlange ervaring (sinds 2004) als nieuwbouwmakelaar. Daarnaast heeft Overduin Makelaardij twee jaar gewerkt als verkoopmanager bij een projectontwikkelaar en daarbij de grootste nieuwbouwmakelaars van Nederland aangestuurd. Van kleinschalige projecten van een aantal woningen tot grootschalige ontwikkelingen op toplocaties in Nederland. Overduin Makelaardij is dus zowel voor u als ontwikkelaar als voor een koper een uitstekende gesprekspartner!

Actief en betrokken 
Overduin Makelaardij begrijpt als geen ander dat wanneer u na een jarenlange projectvoorbereiding uw nieuwbouwproject in de verkoop brengt, dat zo succesvol mogelijk dient te gebeuren. Een makelaar die de verkoop behartigt alsof het zijn eigen ontwikkeling is. Een makelaar die verkoopt alsof u een eigen verkooporganisatie in dienst heeft. Een makelaar die wekelijks met een duidelijke stand van zaken komt én met nieuwe verkoopbevorderende acties komt. Meedenken, goede acties verzinnen en er vooral bovenop zitten. Overduin Makelaardij zal u overtuigen!

Overduin Makelaardij is lid van de NVM
Overduin Makelaardij is lid van de NVM en alleen NVM Makelaars kunnen uw nieuwbouwproject goed op de website Funda plaatsen. Een uitgebreide plaatsing met bouwnummers, mogelijkheid voor plaatsing opties en daarbij heeft een NVM Makelaar nog veel meer mogelijkheden:

U kunt adverteren met het nieuwbouwproject in andere plaatsen dan waar het betreffende nieuwbouwproject is gelegen: stel u heeft een project in een bepaalde plaats en denkt dat de kopers ook weleens in omliggende plaatsen kunnen zitten. Dan is het dus voor een NVM makelaar mogelijk om in die plaatsen het nieuwbouwproject te promoten. U komt dan tussen het bestaande aanbod te staan en kunt daardoor die zoekers zo naar uw eigen projectwebsite krijgen. U kunt daarbij zelfs aangeven in welke prijsklasse de advertentie zichtbaar wordt, de tijdstippen waarop het getoond wordt, hoe vaak per IP adres etc. U kunt de marketing helemaal toespitsen op de doelgroep.
 
Maar bijvoorbeeld ook als u met een project bezig bent en over een aantal maanden pas gaat starten of een marktonderzoek uitvoeren: u kunt de advertentie al maanden lang op Funda plaatsen in de plaatsen die u wilt en zo het project promoten of aankondigen.

Marktapplicaties van de NVM
  • Wonen Marktanalyse: Het Marktanalyse rapport stelt NVM-makelaars in staat om marktinformatie op maat samen te stellen voor marktrapportages. Marktanalyse is geschikt om trends te analyseren en deze te gebruiken voor bijvoorbeeld prijsbepalingen, marktprognoses en adviezen aan derden.
  • Nieuwbouwadvies: Met deze tool kunt u de locatie in kaart brengen, de markt voor bestaande en nieuwbouwwoningen analyseren en kansrijke doelgroepen inschatten.
  • Verhuisbewegingen: Krijg inzicht in de verhuisstromen op wijk- en buurtniveau. Waar komen de kopers vandaan en wat voor huis hebben ze achtergelaten en vervolgens gekocht. Deze informatie is verrijkt met woningmarktcijfers van dezelfde buurt- of wijk.
  • Voorraadcijfers: Woningvoorraadcijfers per gemeenten, wijk en buurt in Nederland, eigendom, leegstand, woningtype, WOZ-waarden, alles per gemeente, wijk of buurt. Handig om gebieden met elkaar te vergelijken. 
Funda marktverkenner

De Marktverkenner geeft u als makelaar een volledig en actueel inzicht in de vraag van alle zoekers op Funda

  • 1 Bekijk de interesse per locatie, prijsklasse, soort object en meer...
  • 2 Vergelijk de actuele vraag met het actuele aanbod
  • 3 Gebruik nieuwe inzichten in uw advies

Overduin Makelaardij kan u als volgt van dienst zijn: 
-plaatsing van uw nieuwbouwproject op Funda
-één aanspreekpunt tijdens het verkoopproces die alle ins en outs van uw project kent
-verkoop en verhuur van nieuwbouw
-opstellen koop-/aannemingsovereenkomsten
-prijsadvies nieuwbouwprojecten
-prijsdifferentiatie aan de hand van exploitatie
-concurrentie analyse
-het volgen van de projecten en aangeven van verkoopbevorderende aandachtsgebieden
-het bijsturen van projecten die achterblijven in verkoopaantallen
-het coördineren en aansturen van de projectmakelaars als zijnde directiemakelaar
-het opstellen van verkoop- en marketingcampagnes en het nemen van verkoopbevorderende maatregelen
-controle en beheer projectwebsites
-het organiseren van verkoopinformatiebijeenkomsten
-het samenwerken met de aannemer binnen de meer- en minderwerkzaamheden
-het adviseren over de inhoud en opmaak van advertenties en verkoopbrochures
-voorbereiden modelwoningen 
                                                                                                                                                                                         
Overtuigd? Maak eens een afspraak met Overduin Makelaardij om ook uw nieuwbouwproject succesvol te verkopen!

D.C. (Daniel) Overduin

NVM Makelaar
RT Register Taxateur
Bouwkundig ingenieur


                                      Overduin Makelaardij...goed gevoel!