Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Groot-Ammers 2964 HS

Achtkanter

2964 HS Groot-Ammers

Omschrijving

NIEUWBOUWPROJECT ACHTKANTER GROOT-AMMERS

Aan de Achtkanter woont u in alle rust, zo geniet u vanuit uw tuin, of bij minder zomerse temperaturen vanuit uw woning, van het oneindige polderlandschap. Liever de drukte van een stad om u heen, door de centrale ligging van het dorp staat u ook zo in de stad. Steden als Rotterdam, Breda en...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 455.400,- tot € 464.700,- Gebruiksoppervlakte 151 m² t/m 154 m² Inhoud 588 m³ t/m 597 m³ Perceeloppervlakte 258 m² Aantal kavels 4 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

NIEUWBOUWPROJECT ACHTKANTER GROOT-AMMERS

Aan de Achtkanter woont u in alle rust, zo geniet u vanuit uw tuin, of bij minder zomerse temperaturen vanuit uw woning, van het oneindige polderlandschap. Liever de drukte van een stad om u heen, door de centrale ligging van het dorp staat u ook zo in de stad. Steden als Rotterdam, Breda en Utrecht zijn binnen drie kwartier te bereiken. U kiest voor een sfeervolle woning aan de Achtkanter in Groot-Ammers. Hier is het heerlijk wonen, weg van alle drukte. In alle rust thuiskomen en genieten van uw droomhuis.

Beste Bouwer van 2019
Voor de derde (!) keer is ThuisinBouwen uitgeroepen tot ‘Beste Bouwer’! Deze keer mag ThuisinBouwen zich ‘Beste Bouwer’ in de hoogste categorie (meer dan 50 reviews) noemen. Een hele een eer en wederom een score om trots te zijn! In 2015 en 2018 mochten de creatieve villabouwers zich ook al ‘Beste Bouwer’ noemen, dit motiveert nog meer om deze titel zo lang mogelijk te behouden.

Duurzaam, gasloos en zelf samenstellen

Samen met de adviseurs van ThuisinBouwen stelt u uw huis samen. Wilt u een grotere keuken, of een stukje berging bij de woonkamer. Meer ruimte in de badkamer? Een dakkapel voor een extra grote zolder? Extra werk- of speelkamer? Of toch die heerlijke veranda om heerlijk vanuit uw stoel van het prachtige uitzicht te genieten? Levensloopbestendig, maar klinkt en voelt dat nog ver weg, dan zorgen we er toch voor dat alleen de voorbereidingen gedaan zijn. Wist u trouwens dat alle indelingswijzigingen bespreekbaar zijn, en misschien nog wel interessanter zonder meerkosten, uiteraard moet het wel technisch mogelijk zijn.

De woningen aan de Achtkanter worden gebouwd door ThuisinBouwen, u zit dus helemaal goed!

Genieten van het Alblasserwaardse polderlandschap

In het zuidelijke deel van het Groene Hart ligt het landelijke Groot-Ammers. Dit mooi gelegen dorp aan de Lek is onderdeel van de gemeente Molenlanden. De naam Groot-Ammers is afgeleid van Ammers dat water betekent. Ammers was vroeger een moerasriviertje. Groot is er voorgevoegd ter onderscheiding van Klein Ammers (Ammerstol) dat aan de overkant van de rivier de Lek ligt. Langs de Ammerse Boezem staan vier monumentale molens. Verder ziet u in het dorp kleine dijkwoningen en een oud kaaspakhuis.
Groot-Ammers ligt aan de bewegwijzerde Ooievaarsroute, een fietsroute door het oostelijk deel van de Alblasserwaard en langs de rivier de Lek. Groot-Ammers is vooral bekend door het Streekcentrum Ooievaarsdorp, Het Liesvelt, waar een gedeelte van de vogels vrij rondvliegt, broedt en hun jongen grootbrengt. Vanaf dit punt kunnen wandelaars het Ooievaarspad lopen. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving nodigen uit u de gehele Alblasserwaard ontdekken.
In het centrum van Groot-Ammers bevinden zich allerlei voorzieningen en faciliteiten op het gebied van winkels, onderwijs, horeca, medisch centrum en een breed scala aan (sport)verenigingen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 455.400,- - € 464.700,- Indeling Gebruiksoppervlakte 151 m² t/m 154 m² Inhoud 588 m³ t/m 597 m³ Perceeloppervlakte 258 m² Aantal kavels 4 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.