Mijn favorieten

Samenwerking met De Langendam

Wij zijn een samenwerking aangegaan met Michael Kooyman van De Langendam. Het bedrijf De Langendam, reeds vele jaren gevestigd aan de Peulenstraat 247, is zeer actief op het gebied van Hypotheken en Verzekeringen.
 
Michael Kooyman: “Hypotheekadvies en makelaardij zijn bijna onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bij praktisch elke woning komt een hypotheek, of minimaal een financieel advies ter sprake. Hierdoor hebben wij met Overduin Makelaardij al veel contact en willen dit versterken door nu ook vanuit hetzelfde pand te werken. Door deze samenwerking zijn de lijnen voor de cliënt nóg korter, kunnen we nóg sneller schakelen en uw hypotheekmogelijkheden nóg beter van te voren bepalen. We bieden vanuit de Peulenstraat 247 nu alles op het gebied van wonen: Hypotheken, Verzekeringen én Makelaardij. Daarnaast zijn wij zelfstandig adviseur van Regiobank. Echt alles onder één dak”
 
Daniël Overduin voegt toe: Door een samenwerking aan te gaan is zowel voor ons als de klant ideaal. Die hoeft nu nog maar één adres te onthouden om naar toe te gaan als het om Wonen gaat en dat is de Peulenstraat 247.

Neem contact op met Michael Kooyman van De Langendam via 0184-615156 of kijk op www.delangendam.nl